Selecteer een pagina

Nadat ik mijn gloednieuw Khaliah-huis voor meisjes uit het ziekenhuis had afgeleverd, besefte ik dat er naast alleen opvoeding en kinderopvang nog veel te doen was. Kaliyahs oma begon al snel met een lijst met te ontvangen factoren – speelgoed, een hogere stoel, een kleintje, enzovoort. Een kinderwagen? Waar heb ik naar gevraagd? Ik dacht dat ik een babywandelwagen met een liggende rugleuning moest kopen – dat was de strategie. Nadat ik met mijn moeder had gesproken (grootmoeder van Khalea), wist ik dat een wandelwagen noodzakelijk was. Dit was 2 jaar geleden – de tijdloze wandelwagen was een buitenlandse uitdrukking, zoals het tegenwoordig voor veel mensen is.

Welnu, het kan gemakkelijk een kinderwagen zijn, een klein huwelijk dat heel klein is, exclusief voor een pasgeborene die wordt gepusht door een gedrukte ouder. Kinderwagens zijn om twee redenen essentieel voor pasgeborenen boven kinderwagens.

Een pasgeboren baby heeft kinderwagens vastgezet om uw pasgeboren baby in een wieg te bedekken. Uw jongere kan gemakkelijk zien dat uw kinderwagens de ouder toestaan ​​om op te drukken terwijl zij tegenover uw kind staan. Eenvoudig voor een pasgeborene om te slapen zonder gedoe, ontwikkeld voor een baby

In mijn optiek is dit wat een kinderwagen specificeert van een babywandelwagen – dat wil zeggen dat ze baby’s zijn gemaakt, en zeer kleins, je kleintje kan gemakkelijk plat rusten in een organische houding zonder de noodzaak van een harnas. Een kinderwagen is over het algemeen een verplaatsbare slaapkamer om hem net te plaatsen.

Moderne innovatie en lay-out hebben de leveranciers in staat gesteld om het traditionele kinderwagenvervoer te herwerken, opnieuw te modelleren en opnieuw te ontwerpen. Oma begon prompt met een lijst met te verkrijgen eigenschappen – speelgoederen, een hoge stoel, een kinderwagen, enz. Iedereen herkent wat kinderwagens zijn, dus wat is een kinderwagen eigenlijk? Zijn kinderwagens rijtuigen voor kinderen getrokken door een paard!