Selecteer een pagina

Er is via safekids.co.uk aangegeven dat er ongeveer een Britse jongere nodig is voor het medische centrum, jaarlijks na een ongeluk met een buggy. Deze verwondingen kunnen gemakkelijk het gevolg zijn van vallen, kantelen en het systeem van de buggy naar buiten knijpen.

Terwijl dit aantal verwondingen extra beweert dat veel moeders en vaders buggy’s gebruiken om hun kleintjes over te brengen dan het echte gevaar van die buggy’s, is het echter wel juist dat veiligheid en beveiliging van babybuggy een groot probleem is en dat ook ouders zouden moeten om de mogelijke gevaren voor hun kleintjes te begrijpen.

Wanneer u de buggy of opening sluit, weet u zeker dat de vingers van uw kind op de juiste manier zijn weggewerkt zodat ze niet ingeklemd raken. Zorg er bij het openen van de buggy ook voor dat het frame stevig in een gebied is bevestigd, zodat het niet bezwijkt tijdens de werking – dit kan waarschijnlijk de handen van uw kind vangen.

Denk er bij het kiezen van uw buggy aan of zijn eigen formulier het tot een veilige eenheid maakt. Als algemene regel, als de buggy een brede basis heeft en de achterbanden veruit verantwoordelijk zijn voor de plaats waar de jongere gaat zitten, zal dit helpen voorkomen dat de buggy kantelt wanneer de kleine rondloopt.

Kies een kinderwagen en een uitstekende verzameling remmen. Dit zal zeker meer veiligheid bieden als de remmen op twee banden werken in plaats van één. Wanneer je de buggy parkeert, ook tijdelijk, zorg er dan voor dat de remmen aan staan, vooral als je op een helling staat.

Veiligheidsgordels in babybuggy’s kunnen gemakkelijk helpen om verwondingen te voorkomen, dus is het essentieel om uw kind vast te maken terwijl ze in de buggy zitten, net zoals u zeker op een autostoeltje zou zitten.